Du må ha det dyreste

Det eneste som duger, er det aller dyreste utstyret.

Man må kjøpe det dyreste, det er jo best.

Kan ikke kjøpe en billig speilrefleks om man vil ha bra bilder.

Det er kun Nikon D5 og Canon 1Dx mark II som man i det hele tatt må kjøpe.

Og av disse er det jo desidert D5 man må kjøpe, den er jo dyrere enn Canon sin 1DX mark II.

Jeg vil kun selge det dyreste vi har i butikken, så ikke våg å spør meg om noe annet en gang.

Kameraer slik som Nikon D7200 og D500, er det bare å glemme altså.

Neineineini....

Håper dere skjønner at jeg er ironisk her altså. Men det virker som om mange tror at skal man få tatt bra bilder, så må man ha det beste og dyreste utstyret på markedet til en hver tid.

Saken er at man ikke trenger det.

Bildet jeg pr idag er mest fornøyd med, har jeg tatt med ett Canon EOS 1200D. Derimot hadde jeg et lit bedre objektiv enn standard objektivet som følger med på 1200D. En EF 200mm F2.8L objektiv. Ja, L. Dette er rødringserien til Canon, som er Pro optikk.

Men, det var absolutt ikke ett dyrt objektiv, og disse får man kjøpt ganske rimelig nye, i forhold til annet L optikk fra Canon. Så, fortsatt ikke det dyreste utstyret her heller.

Bra kamerautstyr hjelper på, men kan du ikke bruke det, så er det bortkastet med dyrt utstyr. Begynn med noe enklere, og opparbeid deg bedre optikk før du kjøper bedre og dyrere kamera.

Jeg har selv brukt noe av det dyreste på markedet, og må absolutt si at det er bra. Men for min del, så er det overkill.

For all del. Kjøp det du har lyst på, men lær deg utstyret, ellers kommer du til å la det ligge og støve :)

Om du/dere trenger spesifikke tips, send meg en kommentar :)

4

jeg kjøper aldri det dyreste, men det er fordi jeg ikke er for det, at ting skal være så overpriset bare på grunn av et merke. jeg går heller ikke i svindyre merkeklær, fordi det er uøkonomisk, jeg liker ikke den stilen og synes det blir for dumt å overprise ting. det gjelder enten det er kameraer eller noe annet hehe :)

Ida Kristine: Ikke sant :)

Og slik er det med det meste, med de største fantastene! Det skal helst være dyrest mulig, selv om de ikke eier nåla i veggen! Patetisk, men det er jo ikke ulovlig :)

Anonym: ikke sant :) Neida, er ikke ulovlig, og folk må få kjøpe det dem vil, men blir jeg spurt om råd så vil jeg nok anbefale noe som passer deres bruk bedre. Selvfølgelig, er dem bestemte på at dem skal ha det dyreste, så skal jeg ikke nekte dem.
Jeg skjønner dem som faktisk jobber med foto. Da er dette noe av det beste arbeidsverktøyet på markedet.

Skriv en ny kommentar