Helgens sysler

I helgen har vi hadd besøk.

Dette besøket har jeg plaget til å stå/sitte modell. Jeg har ikke vært så keen på å bruke blits før, men dette har jeg prøvd meg mere på i det siste..

Pga dette, så har jeg nå solgt unna litt utstyr, og skal handle meg dette blitsutstyret jeg har fått låne.

Bildene er tatt i en vanlig belyst leilighet, og bak modellene her, så er det ei dør, så her er det ikke brukt noe form for backdrop/bakgrunn.

Her er bildene jeg ble fornøyd med.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tillatelse får å legge ut bildene er innhentet.

3 kommentarer

Flotte bilder du tar. Men jeg synes det øverste er for blury, tror det ville blitt like bra om jenta hadde vært klarere. Men lyset er perfekt i mine amatør øyne.

Alex

31.01.2017 kl.21:57

Robert's Photography and Digit: ah, hah, jeg har redusert "clarity" istedet for å øke det, får å gi den "softe" effekten :) takk for tilbakemeldingen :)
Jeg skjønte det. Men jeg brukte bare egen smak og preferanser på tilbakemeldingen. Er absolutt ikke noe galt med bildet 😀

Skriv en ny kommentar

Alex

Alex

33, Trondheim

Proselger hos Stjørdal Foto og ivrig fotoentusiast(har ikke helt funnet ut hva jeg liker mest, macro, portrett, landskap?). Veldig glad i foto utstyr. Er trønder, er gift, har nylig blitt pappa til nydeligste Aileen <3 Gift med fotofrue.blogg.no :D Bodd i spania i 15 år, før jeg flyttet tilbake til Norge som 15 åring :)

Kategorier

Arkiv

hits