Lenge siden sist!

Nå begynner det å bli ei stund siden jeg har skrevet noe her gitt, og det er ikke meningen.

Det er bare det at jeg har vært så opptatt med jobb og familie, at jeg ikke har giddet så mye annet.

Nye ting som har skjedd siden sist jeg blogget:

Kjøpt drone

Solgt kamera(Nikon D3s)

Og er nå på utkikk etter ett annet kamera(vet hva jeg skal ha, men venter på rett pris) og har hadd dette kameraet på lån ei stund nå

Jeg har vurdert å ha en giveaway etterhvert, da i form av ei Vintage objektiv(men da må ting skje her først)

Jeg ha kjøpt meg drone(brukt dji phantom 3 4k). Og har nå problemer etter at jeg oppdaterte med nyeste firmware. Får max rundt 30meters rekkevidde før videoen forsvinner. Selve drona får jeg til å styre og alt, men er liksom videoen som forsvinner. Irriterende 😂 noen som har tips til å fixe dette kanskje?

Kameraet jeg er på utkikk etter nå er Sony A7. Er meget imponert over kameraet på mange punkter, men en plass sliter den ganske kraftig, og det er batteritid. Meeeeen nok om det 😂

Giveaway.

Da vurderer jeg rett og slett en giveaway på en Helios 44-2. Trolig objektiv, som gir deg en utrolig tøff bakgrunn. Swirly Bokeh, altså at det som er uskarpt, har en følelse av at det går rundt. Jeg har objektivet selv, men har pr. idag fortsatt ikke funnet trikset på det. Eneste du trenger å,skaffe selv er en adapter til ditt kamera får å få brukt objektivet.

Det blir i løpet denne uken.

Bildet øverst her, er tatt med Sony A7 og Sony FE Zeiss 55mm F1.8, svart bakgrunn og Godox AD360 batteridrevet hybrid strobe/studioflash. Så er det konvertert til sort/hvitt og spotjustert lysstyrken på øynene for å gi den lille ekstra "eyecatching" effekten.

0

Skriv en ny kommentar